Љубодраг Симоновић Дуци у суботу 13.12.2014. гостује на ТВ Палма Плус, биће речи и о Дивчевом “закуцавању” Срба!

Љ

У суботу 13. децембра 2014. Дуци ћи гостовати на телевизији Палма Плус у емисији Оливере Милетовић: “Питања и одговори“. На почетку емисије биће приказан Дуцијев документарац “Олимпијски пламен”, а после тога биће речи и о Дивчевом “закуцавању” Срба, у “рекету” МОК-а:
…prijem-kosova-u-mok-divac-nevoljno-prihvatio

Пријем Косова у МОК Дивац прихватио “у интересу спортиста”

“МОНАКО – Одлука Међународног олимпијског комитета (МОК) да прими Косово у пуноправно чланство била је потпуно очекивана, изјавио је вечерас председник Олимпијског комитета Србије (ОКС) Владе Дивац.

Он је на свечаности поводом дана ОКС поновио да је после одлуке МОК да прими Косово у привремено чланство могао да се наслути овакав епилог.

Нисам изненађен, јер је то изашло пред Извршни одбор пре три месеца, па смо отприлике знали каква ће бити одлука, рекао је Дивац и додао да је то била тема у разговорима са МОК, али “ми смо спортска организација, а не политичка, тако да идемо даље”.

Ни ја нисам изненађен, јер шта ћете, Дивац је “само спортиста” који је навикао да слуша тренере. Сада му је спорт политика, а тренер Вучић, тако да је морао да нас “закуца”, не чудите се Срби!

Али,… историја Срба ће да га “закуца” за сва времена, остаће упамћен као најгори бедник из спорта!

O autoru

ducisimonovic

Komentari

Noviji tekstovi

Poslednji Komentari

Arhiva

Kategorije

Meta Linkovi

Pratite Ducijev rad i na fejsbuku